Lütfen bekleyin..



Milli Savunma Bakanı Akar Batman’da

14 Aralık 2021, 18:37 - Okunma: 471

Batman’da çeşitli inceleme ve etkinliklere katılmak üzere gelen Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki heyeti Batman Valisi Hulusi Şahin karşıladı. Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan

Küçükakyüz ile 14’üncü İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığındaki Sancak Tevdi Töreni’nin ardından Valiliğe geçti.Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Akar, Vali Hulusi Şahin'den kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı.Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanlarıyla 14'üncü İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığı Sancak Tevdi Töreni'ne katılmak ve çeşitli faaliyetlerde bulunmak üzere Batman'a geldi. Batman Valisi Hulusi Şahin ve il protokolü tarafından karşılanan Bakan Akar kentte çeşitli inceleme ve ziyaretlere katıldı. BATSO Batman il binasının da açılışına katılan Bakan Akar gün boyunca kentte çeşitli ziyaret ve toplantılara katıldı.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=