Lütfen bekleyin..



Bulvar’da 3. Etap Yarın Başlıyor

08 Ağustos 2017, 17:29 - Okunma: 1669

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Turgut Özel Bulvarında vizyon projesinin 3. Etabının yarından itibaren başlayacağını söyledi.Belediye Başkanvekili Aksoy, 3. etabın Çömçe Lokantası önünde başlayıp Cumhuriyet Meydanına kadar yapılacağını belirtti. Projenin 1. ve 2. etaptan daha güzel olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Başkan Vekili Aksoy:

 “ Projede yer teslimini yaptık. Firma yarından itibaren çalışmalarına başlayacaktır. 3 Ay gibi kısa bir süre içerisinde Dört yol kavşağından, Cumhuriyet Meydanına kadar 3. etap çalışmamız olacak. 3. etapta Minibüs yolu olmayacak ancak Bisiklet yolu olacak. 3. etap projesi kapsamında Altyapıdan üstyapıya, Kanalizasyon, Yağmur suyu, Aydınlatma ve diğer sosyal donatılar yenilenecek. Batmanımıza hayırlı olsun.” Dedi. 
BATMAN’A HİZMETİMİZ DEVAM EDECEK
Belediye Başkan Vekili Aksoy Batman’ın dört bir yanında Belediye çalışanlarının görev başında olduğunu belirterek, Temizlik, Ulaşım, Park Bahçeler, Asfalt, Altyapı, Baski ve Zabıta ekiplerinin halkın daha güzel bir şekilde yaşaması için geceli gündüzlü çalıştığını belirterek halkın   hizmetkarı olduklarını belirtti. 
ESENTEPE PROJESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Esentepe’ye yapılacak olan Külliye Cami ve parkla ilgili projelerin sürdüğünü belirten Başkan vekili Aksoy Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkısı ile Esentepe’ye doğa parkı kurulacağını, Doğa parkının içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanlarının yer alacağı öğrenilirken, parkın inşaat çalışmalarının Haziran ayında başlanacağı belirtildi. Proje için toplam 60 milyon liralık bütçe ayrıldı.
KATI ATIK İPA 2’YE DAHİL OLDU
Öte yandan Başkan Vekili Artuğ Şevket Aksoy  2008 yılından beri çalışmaları sürdürülen Avrupa Birliği tarafından finanse edilecek olan Batman ili ve ilçelerini kapsayan Batman Katı Atık Düzenli Depolama Sahası çalışmalarına hız kazandırma ve yapımına başlanması için IPA 1 programında bekletilen projenin IPA2  programına alınarak  projenin başlatılması için destek sözü alınarak fizibilite çalışmalarına başlandığını açıkladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=