Lütfen bekleyin..



Dersimiz ‘sıfır atık projesi’

14 Aralık 2021, 13:43 - Okunma: 239

Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Sıfır Atık Projesi kapsamında doğal varlıkların korunması, doğa dostu tüketim alışkanlıkları, atık yönetimi gibi konularda farkındalık geliştirmeleri amacıyla anaokulu ve ilkokullarda ‘Sıfır Atık Eğitim’ çalışması gerçekleştirdi. Çamlıtepe Anaokulu öğrencilerine Sıfır Atık,

Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi konularında eğitim veren Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri dönüşümünün sağlanmasını hedefleyerek minikleri bu konularda bilinçlendirdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından israfın önlenmesi amacıyla hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi ile kaynakların daha verimli kullanılması ve atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilmesi konularında öğrencilere bilgilendirici eğitimler verilmeye devam edilecek.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=