Lütfen bekleyin..



Beşiri’de tiyatro ilgi gördü

12 Aralık 2021, 15:23 - Okunma: 660

Batman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Batman Belediyesinin Aralık ayı etkinlikleri kapsamında 5 ilçe ve 5 Belde'de düzenlemeyi planladığı tiyatro etkinliklerin ikincisi bu kez Beşiri Cumhuriyet Ortaokulu konferans salonu sahnesinde yapıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı: “İlk tiyatro etkinliği Gercüş'ün Kayapınar Beldesinde gerçekleştirmiştik. Bu kez Beşiri ilçemizde hem

 Beşirili hem de İkiköprülü öğrencilere Tiyatro İluh ekibi, Kırmızı Başlıklı Kaz oyununu sahneledi. Öğrencilere tiyatro bitiminde ikramlar yapıldı. İlçe ve beldelerde hem yetişkinlere hem de öğrencilere yönelik tiyatro etkinliklerimiz sürecek” dedi. 
ASLANLI’DAN KAYMAKAM METE’YE ZİYARET
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Sason ilçe Kaymakamı Murat Mete’ye makamında ziyaret etti.Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı Kaymakam Murat Mete ile ilçe genelinde önümüzdeki zamanlarda düzenlenecek olan tiyatro gösterimi ve kültür sanat etkinlikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Kaymakam Mete, Mehmet İhsan Aslanlı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=