Lütfen bekleyin..



Gençlik Merkezi ağırlamaya devam ediyor

08 Ağustos 2017, 17:23 - Okunma: 1352

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Batman Gençlik Merkezi, gençleri misafir etmeye devam ediyor. Gençleri ağırlayan Gençlik Merkezi tanıtımlarını da sürdürüyor. Gençlik Merkezi akademi, kulp, kurs, atölye çalışmaları ve Gençlik kamplarının tanıtımları gençlere yapılarak katılımın artırılması hedefleniyor. "GENÇLİK EĞİTİM MERKEZİDİR"Gençlik Merkezinin her alanda bir eğitim merkezi olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü Halil Eren, çok yönlü çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

 Eren; "Gençlik Merkezinde belli bir müfredat kapsamında gençlere inovasyon, dil eğitimleri, dini ilimler, sosyal bilimler ve kişisel gelişim atölyeleri başlığı altında eğitim veriliyor. Akademik kapsamda oluşturulan bu temalar, alanında uzman eğitmenler tarafından organize ediliyor. Bu programlar çerçevesinde Gençlik Merkezimizi Batman'lı gençlerin buluşma noktası haline getirdik. Ayrıca yaz aylarında yaz kuran kursları ve eğitim öğretim döneminde ise okullarımızı gençlik merkezimizde ağırlamaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 
"500 GENCİMİZ MERKEZİMİZLE TANIŞTI"
Gençlik Merkezinin tüm gençlere açık olacağını ifade eden Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran; “Vatanına, milletine, imanına bağlı bir gençliğin yetişmesi için her türlü gençlik çalışmalarına öncülük yapıyoruz. Şuana kadar Batman müftülüğü koordinesinde eğitim öğretim gören 20 kurstan yaklaşık 500 gencimizi gençlik merkezimizle tanıştırdık. Gençlik Merkezimizde gençlerimizle farklı spor ve sosyal aktiviteler gerçekleştirip, çeşitli ikramlarda bulunduk. Müdüründen Gençlik Liderine kadar tüm çalışanlarımızla bütün batman gençliğini gençlik merkezimizde ağırlayıp tanıtmak ve faydalandırmak için çalışmalarımız devam edecektir.” şeklinde konuştu. 
"GELEMEYEN GENÇLERİN AYAĞINA GİDECEĞİZ"
Gençlik Merkezlerine gelemeyen gençlerin ayağına kadar gideceklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş ise; “Kısa bir zaman içerisinde başlayacak olan Mobil Gençlik Merkezi projemizle gençlik merkezlerimize gelemeyen gençlerimize gençlerin olduğu her yere ulaşmaya çalışıp, gençlerimizin sosyal ve spor gelişmesine katkı sunmaya gayret edeceğiz. Bu projemizle okulundan, kuran kursuna, ilçesinden köyüne kadar her yere ulaşmaya çalışacağız.  Geleceğin Türkiye'sini inşa ederken  daha donanımlı bireyler olmaları için Gençlik ve Spor Bakanlığı ailesi olarak her zaman gençlerimizi destekleyip yanlarında olduğumuzu his ettireceğiz”. diye konuştu. 
SPOR TESİSLER 7 GÜN AÇIK
Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğü yetkilileri haftanın yedi günü gençlik merkezleri ve spor tesislerinin tüm Batmanlı gençlerin güzel ve huzurlu vakit geçirmeleri için açık olduğunu ifade ettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=