Lütfen bekleyin..



Müdür Kıraç’tan Mahalle muhtarlarıyla huzur toplantısı

10 Aralık 2021, 13:53 - Okunma: 478

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Mahalle muhtarlarına yönelik Huzur Toplantısı gerçekleştirildi. Batman Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Kütüphanesinde, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla yapılan toplantıda, konuşan İl Emniyet Müdürü Köroğul Kıraç önemli mesajlar verdi. İl Emniyet İl Müdürü Köroğlu Kıraç, Batman'da asayiş ve hırsızlıkta yüzde 17'lik bir düşüşün yaşadığını bildirerek

bu sorunu aşmak için herkesin çaba sarfetmesi gerektiğini belirti. Müdür Kıraç, "Anne ve babalara iş düşüyor. Alışma dönemi diye tabir ettiğimiz olan kuluçka dönemini erken tespit edip önlem almamız lazım. Netice itibariyle Batman'da veriler iyi ve genel itibariyle insanlar huzur içerisinde. Genel anlamda şehrimiz huzur içerisinde. Sadece polisin tedbir alması ile bu olaylar bitmez. Mahalle muhtarlarına da iş düşüyor."
Müdür Kıraç’ın konuşmasının ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Murat Dokumacı ise Batman'da uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalara ilişkin sunum yaptı.


021 yılında ele geçirilen suç unsurlarını kamuoyu ile paylaşan Dokumacı, 239 kilogram Kubar Esrar, 11 kilogram Toz Esrar, 19 kilogram Metamfetamin, 1 kilogram 216 gram Eroin, iki bin 77 adet uyuşturucu hap ve 2 kilogram 250 gram Bonzai'nin yapılan operasyonlarla ele geçirildiğini bildirdi. Dokumacı, Batmanda tespit edilen 241 metruk binadan 217 tanesin yıkıldığını 27 metruk binanın yıkım işlemlerinin devam ettiğini anlattı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=