Lütfen bekleyin..



Hasta, mutlu bir şekilde ayrıldı

10 Aralık 2021, 12:55 - Okunma: 271

Karın ön duvarının yırtılması ve fıtıklaşması sebebiyle İluh Devlet Hastanesine müracaat eden 46 yaşındaki hasta geçirdiği operasyon sonucu sağlığına kavuşarak taburcu oldu. Hastaneden ayrılmadan önce doktoruna emeği için teşekkür eden 46 yaşındaki Mehmet Şirin Tenlik,“Bir sürredir rahatsızdım. Karın ön duvarında yırtık ve fıtıklaşma vardı. Ameliyat olmam gerekiyordu.

Daha büyük merkezlere de gidebilirdim aslında fakat tercihimi İluh Devlet Hastanesinden yana kullandım. Çok memnun kaldım. Hastanenin önceki fiziki koşulları ile şimdiki arasında çok çok fark var. Yapılan yeni düzenleme ile yatan hasta odaları şimdi çok iyi, özel bir hastanede vatandaşa sunulan konfora sahip.  Sağlık hizmeti veren tüm sağlık çalışanlarından çok memnun kaldım. Kısacası hastanede yapılan yeni düzenleme sağlığımıza daha iyi geldi. Başta ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren Op.Dr.Resul Nusretoğlu’na, emeği geçen tüm sağlık çalışanına ve hastanenin yeni bir boyut kazanmasında emeği geçen tüm yetkililere çok teşekkür ediyorum. 
  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=