Lütfen bekleyin..



‘Çok sesli korodan muhteşem gece

08 Aralık 2021, 16:44 - Okunma: 314

Batman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Batman Belediyesi’nin “Aralık Ayı Kültür-Sanat Etkinlikleri” kapsamında bu kez Diyarbakır Kayapınar Belediyesinin çok sesli müzik korosu sahne aldı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sahnesinde binlerce yıldır Mezopotamya’da ve İran coğrafyasında kullanılan, kulaktan gönüllere unutulmaz bir seda bırakan müzik aleti arbane ile unutulmaz bir gece yaşatıldı.

Daha önceden Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayan müzik korosu, bu kez Batmanlı müzikseverlerle buluşturdu. Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, bazı STK Başkanları ve Batmanlı müzikseverler programa katıldı.  Koroya teşekkür eden Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, şunları söyledi; “Teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz Hulusi Şahin beyefendinin de çok selamları var. Gecemize renk kattığı için Diyarbakır Kayapınar Belediyesi müzik korosuna teşekkür ederim. Güzel ve keyifli bir vakit geçirdiniz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=