Lütfen bekleyin..



Gaye Şeker’den sonra Ceylon Çay üretimine başladı

08 Ağustos 2017, 14:26 - Okunma: 2418

İlimizde 1996’dan beri Faaliyet gösteren ve Büyük beğeni ile piyasada adından söz ettiren Gaye Küp Şeker Portföyüne Srilanka çayı olan Ceylon çayını da gaye markası ile üretime başladı.

İlimizde yaklaşık 20 çeşit Şeker üreten Gaye firması yeni ürünle piyasada seçkin ürünler arasında yer aldı. Gaye Kurumsal Müdürü Veysi Çiftçi gazetemize yaptığı açıklamada “1996 yılından bu yana Batman’da Şeker üretimini gerçekleştiriyoruz. 20 çeşit şeker üretimini hijyenik ve son marka makinalarla hazırlıyoruz. Şekerin yanında artık Çay’ıda bir kombinasyon olarak satışa sunduk.Bölgede ilk kez Yerel bir marka olarak Kaliteli Çayı müşterilerine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Paketleme işi Gaziantep’teki tesiste özenle yapılıyor. Batman’daki Marketlerin raflarında ürünlerimizi görebilirsiniz. Gaye Küp Şeker’den sonra Gaye Ceylon Çayını da Müşterilerimizin beğenisine sunduk. Çok şükür Kaçak Çayımız müşteriler tarafından da beğeniyle karşılanmış durumdadır. Ürünümüzde Hiçbir katkı maddesi kullanmadan doğal şekliyle vatandaşlarımıza sunuyoruz.” Dedi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=