Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu Ailesinin Mutlu Günü

07 Aralık 2021, 13:45 - Okunma: 3092

Batman’ın önde gelen ve sevilen ailelerinden olan Karatepe (Gire reş) köyünden Ramazan Nasıroğlu’nun İnşaat yüksek mühendisi oğlu Mehmet Salih Nasıroğlu Beyaz Şato’da düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatını Kayabağ köyü imamı Melle Hikmet Yetiz’in kızı İnşaat ve Makine Mühendisi Sündüz Yetiz’le birleştirdi. Yoğun ilgi gören düğünde Nasıroğlu ailesi bir aradaydı. Genç çift için Beyaz Şato Düğün salonunda düğün töreni düzenlendi.

YOĞUN İLGİ GÖREN DÜĞÜN
Düğünde davetlileri Damadın amcası sevilen iş adamı Vecdin Nasıroğlu, Karetepe Köyü Muhtarı ve Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Numan Nasıroğlu, amcaları ve ailenin ileri gelenleri karşılayarak yakından ilgilendiler. Düğün öncesinde Mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu.  Gelin ve Damadın Mühendis olduğu düğünde meslektaşları da onları yalnız bırakmayarak nikah şahidi oldular.  5 Aralık Dünya Mühendisler gününde bu mutlu günü yaşayan genç çiftin bu mutluluğu daha da arttı.

Genç Çiftin Nikahşahitliğini Zeynel Demirtaş ile Cansu Korkut yaptılar. Daha sonra Gelin Damadı tebrik ederek toplu fotoğraf çekildi. Esmer Müzik ekibinin sahne aldığı düğünde davetliler gece geç saatlere kadar eğlendi. Damadın babası Ramazan Nasıroğlu davetlilerle yakından ilgilenirken, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm Nasıroğlu ailesine, dostlarına ve akrabalarına teşekkür etti. Batman Demokrat Gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=