Lütfen bekleyin..



Polat, DDY duvarlarını eleştirdi

03 Aralık 2021, 13:08 - Okunma: 321

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, Devlet Demir Yolları güzergahının bazı noktalarda yükselen duvarları eleştirdi. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Polat şu ifadelere yer verdi. "Berlin Duvarı’nın yıkılışının üzerinden geçen 30 yılda dünyanın nereden nereye geldiğini göremeyenler, Batman'da Berlin duvarını anımsatacak projelere imza atıyor. Batman'ın modern şehirleşme

 sürecini yaşaması gereken bir dönemde Balpınar beldesinden başlayıp Tilmerç mahallesine kadar uzanan DDY güzergahını bazı noktalarda 5 metre bazı noktalarda 2.5 metre yükseklikte ihata duvarı ile örmek isteyenlerin ilimizin gelişimine bariyer koyduğunu görmek gerekir. Her gün gelişen ve büyüyen ilimize Diyarbakır'a kadar uzanan hızlı trenin gelmesi için mücadele etmesi gerekenlerin, çirkin görüntülere sebep olacak bir yaklaşıma karşı duruş sergilememesini iktidar adına siyaset yapanların bir ayıbı olarak görüyorum. Şehir içi hafif tramvay ile raylı sistemden faydalanmak gerekirken ilimizi ayıplı bir şehir haline getirecek bu projenin iptali için tüm hukuki süreçlerin kullanılacağını paylaşmak isterim." 
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=