Lütfen bekleyin..



Özel Batman ve Zilan Hastaneleri Doktor kadrosunu güçlendirdi

03 Aralık 2021, 12:56 - Okunma: 735

Batman’ın köklü Özel sağlık kuruluşları Özel Batman ve Özel Zilan Hastanesi doktor kadrosuna Doçent ve yardımcı doçent almaya devam ediyor. Özel Zilan Hastanesi ve Özel Batman’da bir çok branşta Akademisyen hekimlerde görev yapıyor. Özel sağlık sektörünün güçlü olduğu ilimizde, hemen hemen tüm branşlarda hizmet veren Özel Zilan ve Özel Batman Hastanesi doktor kadrosunu daha da güçlendiriyor.

Vatandaşa güler yüzlü hizmetin yanında kaliteli sağlık hizmeti de sunan Özel Zilan ve Özel Batman hastanesi sunduğu hizmetle memnuniyet yaratıyor.  2022 yılı öncesinde sağlıkta kaliteyi  güçlendiren Özel Zilan ve Özel Batman Hastanesi sağlıkta başarı çıtasını yükseltti. Teknolojinin son imkanlarının kullanıldığı özel hastanelerinde 50’yi aşkın tecrübeli doktor ve 400 civarında sağlıkçı çalışıyor. Özel Batman Hastanesi Kardiyoloji dalında Doç. Dr. Hasan Kaya, Genel Cerrahi Doç. Dr. Edip Gönyeli  Özel Zilan Hastanesinde ise Kadın Doğumda Yrd. Doç. Dr. Yüksel Işık, Ürolojide Yrd. Doç. Fatih Ataç, Psikiyatride Doç. Dr. İbrahim Fatih Karababa, Göz hastalıklarında Uzm. Dr. Kemran Gök, Fizik Tedavide Yrd. Doç. Dr Özlem pamuk hizmet veriyor. Hastane yönetimi, amaçlarının akademisyenlerden kurulu bir kadroyla ve en son teknoloji tıbbi cihazlarla Batmandan başka illerdeki fakülte hastanelerine yapılan sevklerin en aza indirilmesi olduğunu belirttiler.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=