Lütfen bekleyin..



Özoğul Başkan aday olmadığını açıkladı

01 Aralık 2021, 16:34 - Okunma: 649

Batman Organize sanayi bölgesinde 3 dönemdir Başkan Vekilliği görevinde bulunan Özoğul inşaat yönetim kurulu başkanı Hifzullah Özoğul 15 Aralık’ta yapılacak seçim için aday olmayacağını kamuoyuna açıkladı. Özoğul açıklamasında “ Organize sanayi bölgesinde üç dönem OSB başkan vekilliği yaptım. OSB’ye ilk fabrika için müracaat edince, bir kaç fabrika vardı. Köy hattından aldığımız enerji sürekli enerji kesintileri oluyordu.

BÖLGENİN EN FAZLA GELİŞEN OSB’Sİ OLDU  
Yetersiz kuyulardan gelen suyumuz çok şükür üç dönem görev yaptığımız sürede enerjimizi ana trafo şalt sahasından alıyoruz. Güçlü bol suyu olan su kuyuları kazdık. Gümrük binası, Jandarma karakolu, OSB çarşımız, Parklarımız. İdare binası yaptık. Müdüriyetin hizmetine, çöp arabası, yolları süpürmek için araç, donanımlı itfaiye aracı. Vidanjörümüz, Güvenlik ve personel araçları, traktör ve ataşmanları aldık. Müdüriyette çalışan yeterince mühendis ve personel aldık. itfaiye ekibimizi kurduk.112 acil servisimizi kurduk. Dağıttığımız 72 parselin alt yapı işi son hızla devam ediyor.Arıtma ünitemiz ihale aşamasında.Bütçemizde paramız var.Petrol spora bugüne kadar en büyük yardımı yaptık.Bugün helalleşme ve yeni yer tahsisi yaptığımız arkadaşlarla tanışma günü ve istişare toplantımızı yaptık..

OSB’DE BAŞARISIYLA ADINDAN SÖZETTİRDİ

 

SB seçimlerine başkan vekilliğine aday olmadığımı açıkladım.Uzun süredir aday olmayacağıma karar vermiştim.işlerimin yoğunluğu ve üç dönem başkan vekilliği bana yeterli olması ve benden sonraki arkadaşlara bırakmak istedim.Koltuğa oturmasını bildiğin gibi,Koltuktan kakmasını bilmek gerekir.Uzun bir süre görev yaptım görev yaptığım süre içinde ,OSB’nin bütçesinde Maaş veya huzur hakkı ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız almadık.Toplantılara gidildiği zaman hiç bir zaman masraf almadık. Görev yaptığım süre içinde misafirleri kendi işyerimde kabul ettim. Her geleni hoş görüyle karşıladım. Elimden ne geldiyse fazlasını yapmaya çalıştım. OSB’nin ana kapısında girince hepimiz bir büyük aileyiz. Ayrımız gayrımız yok. Zarar gören bir sanayicimiz olunca hepimizin içi yanar. OSB’ye hizmet ettiğim süre içinde çalıştığım bütün sanayici arkadaşlarıma hakkımı helal ettim. Sizlerde hakkınızı helal edin. Yeni yönetime gelecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=