Lütfen bekleyin..



Ekmen “Önceliğimiz Batman’ın sorunları”

30 Kasım 2021, 12:20 - Okunma: 363

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ve Merkez İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz ile birlikte Batman'da partisinin il başkanlığında basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Batman ve Türkiye gündemi hakkında konuşan Mehmet Emin Ekmen, sokakta ve sahada Ak Parti'nin hızla eridiğini belirterek,

“EKONOMİK KURTULUŞ SAVAŞINA KENDİNİZDEN BAŞLAYIN” 

 

"Mevcut süreçte her kesimden destek gören, hamasetten uzak ve çözüm odaklı bir siyaset yürüten tek parti DEVA Partisi'dir. Sahada gördüğümüz izlenim vatandaşın iktidar partisinden hızla uzaklaştığı yönünde. Tüm vatandaşlarımızı hızla darboğaza sürükleyen ekonomik kriz ortamı nedeniyle iktidar partisinin sahaya çıkmaya yüzü yok. Cumhurbaşkanı "ekonomik kurtuluş savaşı" söylemi ile kötü yönetimin sonuçlarını yine başkalarına yüklemeye çalışıyor ancak diğer taraftan da elektriğe, doğalgaza, vergilere fahiş zamlar yapmaktan geri durmuyor. Eğer gerçekten bir ekonomik savaşta olduğumuza inanıyorsa; önce 13 uçağından 12’sini satsın. Devlet bütçesindeki son model 120 bin makam aracının israfını ortadan kaldırsın. Külliyenin muhasebe dahi edilemeyen giderlerini düşürsün, konvoyları küçültsün. Cumhurbaşkanı ve milletvekilleri hiç olmazsa bir yıl süreyle maaşının yarısını alsın. Ondan sonra garip gurabadan fedakarlık beklesin.” dedi. 


BATMAN GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ 
Batman basınını yakından takip ettiğini belirten DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, "Batman basınını sıklıkla takip ediyor ve gelişmeleri yakından izliyoruz. Çok güçlü ve cesur bir yerel basınımız var. Sizinle bir araya gelmek bizi de motive ediyor. Yerel gündemde öncelikle Petrolspor'u tebrik ediyoruz. Bu başarıda katkısı olan Petrolspor Başkanı’nı, yönetimini taraftar gruplarını, Batman Valisi ve emniyet müdürünü tebrik ederim. önümüzdeki süreçte de Petrolspor’u desteklemeye devam edeceğiz. 
Gençlerimiz yükselen altın fiyatları nedeniyle evlenemiyor. Bu sorunu gündemine alarak altın talebinin düşürülmesine karar veren Bekira köylerini de kutluyorum. Ama bu artan fiyatlarla sanki gramajı bir daha düşürmeleri gerekecek. Dileğimiz Batman'a tıp fakültesi kazandırılması yönündeydi ancak önceki gün Turizm Fakültesi kurulacağı haberini aldık. Kararı olumlu buluyoruz ancak ilgili fakültenin; yoksulluğa, çaresizliğe bırakılan Hasankeyf ilçemizde kurulması gerektiğini düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. 
“PARTİLİLERİMİZE CEZA KESİLMESİ UTANÇ VERİCİDİR” 
Partisinin Batman il yönetimine broşür dağıttıkları gerekçesi ile ceza kesilmesini eleştiren Ekmen, "Anayasal bir hak olan broşür dağıtma faaliyetini bir karar ile yok saymaya çalışarak partimiz yöneticilerine esnafı gezdikleri ve içerisinde Türkiye’nin yarınlarına umut olacak çözüm önerilerimizi dağıttıkları için ceza kesilmiş. Bir siyasi parti tabi ki esnafı gezecek, tabi ki basın açıklaması yapacak. Diğer taraftan ise Türkiye'nin her yerinde valilerin, kaymakamların adeta bir Ak Parti il başkanı gibi faaliyet gösterdiğine şahitlik ediyoruz. Bu ilk olarak ilgili siyasi partilerin il başkanını ezmektir. “ dedi. 
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=