Lütfen bekleyin..



SP’li Yıldız’dan çağrı: ‘Konserler iptal olsun’

28 Kasım 2021, 14:39 - Okunma: 356

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız, Batman’da yapılacak olan konserlerin hem yaşanan hayat pahalılığı hemde hastalık nedeniyle iptal edilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Yıldız açıklamasında “Allah rızası için bu israfı yapmayın fakir fukaranın garip gurebanın hakkını kalkıp sanatçılara verilmesi kabul edilemez gençlerimiz ve kızlarımız orada toplanacak ahlak.

Ve maneviyattan uzaklaşacak Millet evine ekmek götüremez hale gelmiştir.Sayın valim sizden ricamız bu konser kararlarını gözden geçiriniz ve bir an önce iptal ettiniz biz Saadet partisi olarak doğrudan yana yanlışada karşıyız. Dindar nesil yetiştireceğiz diyerek yola çıkanlar siz susabilirsiniz biz susamayız nas diyorsunuz nas hayatın her yerinde olmalı ekonominin kötü olduğu bir dönemde evine ekmek. Götüremeyen ev kirasını veremeyen çocuğu okula giderken cebine harçlık koyamayan bir babanın hakkını. Konserlere vermek büyük vebal sayın belediye başkanı bunu derhal iptal et”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=