Lütfen bekleyin..



Başkan Ekmen’in TOKİ Başarısı

07 Ağustos 2017, 18:08 - Okunma: 1611

TOKİ’NİN EN EKONOMİK KONUTLARI BATMAN’A YAPILDIBatman’da Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi Başkanı olan Hüseyin Ekmen yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiriyor. Batman’a 1480 Emekli TOKİ konutunun yapımında büyük emeği bulunan Başkan Ekmen’in girişimleri ve çabalarıyla emekliler konutlarını 35 Bin TL daha ucuza satın aldılar.

 İlk ihalesi 125 Bin TL’den yapılan 3+1 konutları Başkanın yaptığı girişimler yapılan ilk ihalenin iptal edilmesiyle konut fiyatları ortalama 95 Bin TL’ye kadar düştü. Batman’da 10 Bin’i aşkın üyesi bulunan Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Ekmen Gerek Bakanlıklar ve gereksede TOKİ Genel Müdürlüğü nezdinde yaptığı girişimlerle Türkiye’nin en ucuz konutlarını Batman’a kazandırdı. Emekliler gazetemize yaptıkları açıklamada “Sayın Başkanın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Göreve geldiği günden beridir Emeklilerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor ve TOKİ konutları için yoğun bir gayreti içindedir. TOKİ konut fiyatlarının 95 bin TL’ye kadar düşmesinde kendisin büyük çabası var. Türkiye’nin en ucuz konutlarında oturuyoruz. 2+1 konutlar 65 Bin TL’ye, 3+1 konutlar 95 Bin TL’ye bizleri maliyeti oldu. Sağda solda sayın Başkanımıza ve yönetimine çamur atanları görünce üzülüyoruz. Hiç kimsenin yapamadığını kendisi yaptı. Hüseyin Ekmen başkanımıza emekliler olarak teşekkür ediyoruz.” Dediler.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=