Lütfen bekleyin..



‘Öğretmenliğe Dair’ söyleşi düzenlendi

25 Kasım 2021, 16:15 - Okunma: 291

Üniversite Batı Raman Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda “Batman Üniversitesi Söyleşileri” kapsamında 24 Kasım 2021 tarihinde “Emekli Akademisyenlerimizle Öğretmenliğe Dair Söyleşi” düzenlendi. Batman Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Yılmaz, Emekli Öğretim Görevlisi Ekrem Kaya ve Emekli Öğretim Görevlisi Cemil Manap’ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye Üniversite Rektörü

 Prof. Dr. İdris Demir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe ile Prof. Dr. Necmettin Sezgin, dekanlar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve görevleri başında şehit düşen öğretmenlerin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından üniversitemiz tarafından hazırlanan günün anlam ve önemini belirten videonun izlenmesi ile birlikte söyleşiye geçildi.
‘ÜNİVERSİTEMİZ AKADEMİSYENLERİMİZİN EMEKLERİYLE BUGÜNLERE ULAŞABİLDİ’
Söyleşinin moderatörlüğünü yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesi Söyleşileri kapsamında birçok söyleşi düzenlediklerini ancak düzenlenen bu söyleşinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek üniversitemizde görev yapmış ve üniversitemizin bugünlere gelmesinde büyük emekler sarf etmiş akademisyenlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Eğitim-öğretim kurumlarının her kademesinde görev yapmış bir akademisyen olarak öğretmenlik mesleğine saygı duyduklarını söyleyen Rektör Demir, üniversite olarak her zaman öğrenerek ve öğreterek daha ileriye gideceklerini ve daha büyük çalışmalar yapacaklarını kaydetti.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=