Lütfen bekleyin..



Valilik’te Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı

25 Kasım 2021, 16:12 - Okunma: 359

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık başkanlığında video konferans sistemi üzerinden 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, İlimizde de Vali Hulusi Şahin ve komisyon üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.Toplantıda; Kadına yönelik şiddete mücadele kapsamında

 yürütülen KADES (Kadın Acil Destek) Uygulaması, Elektronik Kelepçe Uygulaması, Batman Belediyesi’nce açılacak Kadın Konuk Evi’nin genel durumu ile toplumsal farkındalığın arttırılması, koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi için yürütülen faaliyetler görüşüldü. Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Başkaya, Aile Mahkemesi Hakimi Yasemin Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Esra Belkıs Aktürk ile komisyon üyeleri katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=