Lütfen bekleyin..



Akparti’li kadınlardan 25 Kasım açıklaması

25 Kasım 2021, 16:09 - Okunma: 322

Akparti Kadın kolları 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle parti binası önünde basın açıklaması düzenlendi. Basın açıklamasına Akparti il başkanı Akif Gür, AK Parti Batman Kadın Kolları Başkanı Seval Aksoy, partililer ve kadın kolları üyeleri katıldı. Okunan basın açıklamasında “Kadınlara ve kız çocuklarına karşı her türlü ayrımcılığa, cinsiyetçi

 yaklaşımlara ve söylemlere, kadınlara uygulanan fiziksel ve psikolojik şiddete, eşitsizliğe, haksızlığa, adaletsizliğe karşıyız. Ve biz bu mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz.”denildi. 
GÜR’DEN KADINA ŞİDDETE KARŞI MÜCADELE GÜNÜ MESAJI
AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Gür, " Kadınlarımıza ve çocuklarımıza uygulanan her türlü şiddetin karşısında yer aldık, bundan sonra da bu tavrımızdan geri adım atmayacağız. Bu düşüncelerle birlikte, bu şiddete maruz kalarak dezavantajlı hale gelmiş kadınlarımızın da en büyük destekçilerinden biri olmayı da sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=