Lütfen bekleyin..



Rektör Demir’den Fırat Üniversitesine ziyaret

24 Kasım 2021, 16:26 - Okunma: 349

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Üniversite Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Yazıcıoğlu ile birlikte Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette iki üniversite arasında yapılabilecek iş birliği çalışmaları görüşüldü.Bulunduğu bölgenin gelişimi ve ilinin

kalkınması için çalışmalarını hızla sürdüren Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, bu kapsamda kurum ve kuruluşlarla bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunmaya son derece önem verdiklerini belirtti. Gelişimin ve ilerlemenin birlikte hareket ederek gerçekleşeceğini ifade eden Rektör Demir, üniversite olarak diğer üniversitelerle iş birliği çalışmaları yapmaya hazır olduklarını söyledi. Fırat Üniversitesinin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini vurgulayan Rektör Demir, iki üniversitenin birlikte hareket ederek bulundukları bölgeye birçok fayda sağlayabileceklerini kaydetti. Rektör Göktaş, ziyaretlerinden dolayı Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=