Lütfen bekleyin..



Müjdeci; ‘Öğretmenlerimiz geçinemiyor’

24 Kasım 2021, 16:24 - Okunma: 345

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, öğretmenler günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.Öğretmenler günü nedeniyle açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "En büyük gücünü sevgiden alan öğretmenliğin, geleceğimizin şekillenmesinde ve kalkınmasında rolü şüphesiz çok büyüktür. Tarihin en eski ve en saygın mesleklerinden biri olan öğretmenlik,

 değeri hiçbir maddi karşılık ile ölçülemeyecek kadar kutsal bir görevdir. Bizler de bugün Batman TED Koleji'ni ve Atatürk İlkokulu'nu ziyaret ederek öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Eğitim sistemimizin durumunu yerinde gözlemledik. Ancak 19 yıllık bu iktidar döneminde öğretmenler hak ettiği yaşam ve çalışma koşullarına erişememiştir Tüm temennimiz ve talebimiz, bu ülkenin aydınlık geleceği için öğretmenlerimizin  tüm şartlarının iyileştirilmesi yönündedir. Bu düşüncelerle tüm öğretmenlerimize emekleri, fedakârlıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyorum." dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=