Lütfen bekleyin..



Batman İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplandı

24 Kasım 2021, 12:26 - Okunma: 371

Batman İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Genel Kurul Toplantısının 1.si İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda Vali Yardımcısı Vekili Şenol Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirildi.Tüm İlçe Kaymakamları; Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş’in, TURSAB sorumlusu

Emin Ramanlı ve Otel yöneticileri ve diğer il müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Turizm Geliştirme Ajansı, pilot il olarak belirlediği Batman’ı yakından takip etmekte olduğunun belirtildiği toplantıda yakın zamanda gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan turizm alt yapılı çalışmalar masaya yatırıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın çalışmaları ile Turizm Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından Mezopotamya markasının bir parçası olan Batman’da gerçekleştirilecek olan tüm turizm alt yapılı çalışmalar, artık TGA tarafından tüm kamuoyu ile paylaşılacaktır. TGA yakın zamanda Batman İli Tanıtım Geliştirme Kurulunda bulunan üyelere eğitimler verecek ve bu eğitimler doğrultusunda yol pusulası çizilecektir. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan toplantı, Genel Yönetim Kurlunun belirlenmesi ile son buldu. Genel yönetim kurulu yakın zamanda TGA yetkililerinin katılımı ile tekrardan toplanacak ve eğitim çalışmalarına başlanacaktır.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=