Lütfen bekleyin..



Vali Şahin’den gençlere tam destek

24 Kasım 2021, 12:25 - Okunma: 616

Türkiye Kardeşlik Birliği(TÜRKAB) Batman İl Başkanı Şehmus Temiz’in yakalandığı hastalık sonucu hayatını kaybetmesiyle boşalan il başkanlığına atanan Sadettin Oğur, devraldığı bayrağı yerde bırakmadan çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.Atanmasının ardından Batman Valisi Hulusi Şahin ve Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe’yi

TÜRKAB Genel Başkanı Sait Ali Arslan ile birlikte ziyaret ettiklerini belirten Başkan Oğur, “Yakalandığı hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrılan kardeşimiz, yol arkadaşımız, il başkanımız rahmetle anıyorum. Kardeşlik birliğimizi onun bıraktığı yerden devam ettireceğiz. Atanır atanmaz ilk olarak Sayın Valimiz Hulusi Şahin’i genel başkanımızla birlikte makamında ziyaret ettik. Daha önce gençlerimizde tarih bilinci ve milli şuur oluşturmak amacıyla yetim çocuklarımızı, ilk defa şehir dışına çıkan gençlerimizi ve Batman Üniversitesi’nde okuyan yabancı uyruklu öğrencileri Çanakkale’ye, bu ülkenin harcının şehit kanlarıyla karıldığı Çanakkale’ye götürdük. Sayın Valimizi ziyaretimizde gençlerin önünü açacak her türlü projeye destek vereceklerini söyledi. Bizler de TÜRKAB olarak belirleyeceğimiz hedef kitle gençlerimizi Çanakkale’ye götüreceğiz. Projemizi bugün belediyemize teslim edeceğiz. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Valimize teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=