Lütfen bekleyin..



Batman Sağlıkta Çağ Atlıyor...

07 Ağustos 2017, 04:20 - Okunma: 2020

Bel ve Boyun Fıtıkları Tedavisi için Yeni TeknolojiTürkiye’de ilk olan bu sistem, Batman Özel Yaşam Hastanesinde kuruldu. Almanya’da bu cihazın olduğunu duyan hastane yönetimi, bu cihazı Batmana kazandırdılar. Cihaz ve sistemiyle ilgili Word-Mar teras katında yapılan tanıtım toplantısında gazetecilere bu yeni cihaz anlatıldı. Tanıtımda Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, Hastane Müdürü Burhan Dinç, Ortopedi Uzmanı M. Yavuz Başer, Beyin Cerrahı Enver Sosuncu ve Genel Cerrah Mahmut Kesenci yer aldı.

 Çok pahalı ve bilgisayarlı olan bu cihazın Batmana kazandırılmasının sadece hastane adına değil, Batman için çok önemli olduğu kaydedildi. Özel yaşam hastanesi yönetim kurulu başkanı Mehmet Dinç, “Yaşam Hastanesi 2006 yılında 29 yataklı ve 30 çalışanla hizmet vermeye başlamıştı. Bugün ise 250 personel ve 75 yataklı olarak Batman halkına hizmet vermekteyiz. Kurulduğumuz ilk günden bugüne sürekli kendimizi yenilemek zorunda olduğumuzun farkındayız, bunun için hastanecilik sektöründe sürekli teknolojiye ayak uydurmak zorundayız. Sürekli yenilikçi ve modern cihazları batman halkının hizmetine sunmak bir Batmanlı olarak beni gururlandırmaktadır. Ayrıca yaptığımız hizmetleri şehir dışına taşıyarak Ankara-Çankaya’da Özel Yaşam Çankaya Hastanesini açtık. Ankara'da Çankaya’da Özel Çankaya Yaşam Hastanesi’nde Hacettepe ve Gazi Üniversitelerinin Türkiye çapında tanınmış hekimler ile ilgili anlaşmalar yapılmış olup, çok büyük ve ciddi ameliyatlar yapılmaktadır” dedi. Özel Yaşam Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr Yavuz Başer ise,  yeni getirilen cihazın devrim niteliğinde olduğunu, boyun ve bel fıtığında bu sistemle ameliyatsız lazer ve ışın tedavisi olmadan decompression sistemi ile hastanın, boy, kilo ve vücut ölçüleri göz önüne alınarak, 20 seansta günde 30 dakika işlem yapılarak hastalarda Avrupa ve Çin’de yüzde 86 veya yüzde 93 klinik başarı gözlendiğini ve böyle bir cihazın Türkiye'de ilk olarak Batmanda özel yaşam hastanesinde hastalara bel ve boyun fıtığı tedavisinde çok faydalı olmasından dolayı çok mutlu olacağını söyledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=