Lütfen bekleyin..



Gelecek Partisinden teşekkür

22 Kasım 2021, 16:02 - Okunma: 553

Gelecek Partisi Batman il başkanlığı, Atatürk parkı ve AVM önüne kurduğu üye kayıt stantlarına gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.İl Başkanı Abdulbaki Polat yayımladığı teşekkür mesajında şöyle dedi. "Beş gün boyunca Batman'da açtığımız iki standımızda Batman halkının yoğun ilgisi vardı ve bin civarında üye kaydı yaptık.

Halkımızın yoğun ve sıcak ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Stantlarımızda ayni zamanda halkımızın şikayetlerini de dinledik feryatlarını da öne çıkan şikayetlerden bazıları şunlardı. İşsizlik, aşırı zamlar, hukukun eşit işlemeyişi, KHK, EYT ve haksız yere içerde olanların ailelerinin sosyal yardımlaşma dahil devletin hiçbir yardımlarından istifade edememeleri ve sağlıkta bir çok branşta randevuların ileriki tarihlere verilmesi.  Ortak feryatları ise bizleri kontrolsüz ve güven vermeyen bu iktidardan kurtarın sözleri. Bizde diyoruz ki daha fazla bu halka zarar vermeyin ülkeyi çaresizliğe sürüklemeyin ve seçime gidin."

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=