Lütfen bekleyin..



Afif Demirkıran Batman’daydı

20 Kasım 2021, 23:17 - Okunma: 961

22. dönem Batman, 23. ve 24. dönem Siirt Milletvekili ve aynı zamanda AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Afif Demirkıran dün seçmen bölgesi olan Siirt ve Batman’daydı.Seçmenleri ve hemşehrileri ile birlikte bir araya gelen Demirkıran, pandemi süresince ikinci kez bölgeye geldiğini ve gördüğü ilgi karşısında çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman gezisini değerlendiren Demirkıran; ‘Son zamanların en güzel mitinginin düzenlendiği Batman’da büyük bir kalabalık ve coşku vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın bunu görmesi kendisini bir hayli memnun etti. Miting ile birlikte Kütüphanede gençlerle düzenlenen program son derece güzeldi. İki saat süren gençlerle toplantıda önemli mesajlar verildi. Hem bölgemiz hem gençlerimizle ilgili olarak önemli mesajların verildiği toplantıdaki kesitler Türkiye genelinde de büyük sükse yarattı.

Sayın Cumhurbaşkanımızla ilgili olarak önümüzdeki günlerde güzel bir tanıtım filmi yayımlanacak bu filmde Batman’da gençlerle yapılan toplantıdaki bazı kesitlere de yer verilecek. Bir kızımızın Kürtçe konuşması ve Cumhurbaşkanımıza söyledikleri güzel sözler Türkiye gündeminde günlerce konuşuldu. Batman’ın ve AKP teşkilatımızın tam not aldığı etkinlik Türkiye için de güzel bir örnek teşkil etmiştir. Buradan bir kez daha tüm Batmanlı hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.’

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=