Lütfen bekleyin..



“Birlikte yol aldığımız arkadaşların ihanetine uğradık”

18 Kasım 2021, 19:23 - Okunma: 511

Batman’ın sevilen isimlerinden ve 3 dönemdir TEB merkez yönetim kurulunda görev alan Eczacı Emin Beyaz hafta sonu yapılan Olağan Kongrede Merkez yönetim kuruluna şansız bir şekilde seçilemedi. 2003 yılında kurulan Batman Siirt Muş Bölge eczacılar odasında kuruluşundan bu yana görev alan Beyaz 6 dönem Batman’da başkanlık görevi yapmıştı. Son 3 dönemdir TEB merkez heyetinde yönetim

kuruluna seçilen Beyaz hafta sonu yapılan seçimde birlikte yol aldığı arkadaşların ihanetine uğradığını belirterek duruma tepki gösterdi.  
362 delegenin oy kullandığı seçimde kendi desteklediği listenin kazanmasına rağmen az bir farkla seçimi kaybeden Eczacı Emin Beyaz seçimi kazanan Arman Üney’in listesinde yer almasına rağmen oynanan ayak oyunlarıyla liste dışında kalan Beyaz gazetemize önemli açıklamalar yaptı. Başkan Beyaz yapılanların organize bir şekilde yapılmasından ve yol arkadaşlığına yakışmayan bir tutum olduğunu belirtti.    


“DÜNDEN DAHA GÜÇLÜ BİR POZİSYONDAYIZ”
Eczacı Emin Beyaz Gazetemize yaptığı açıklamada “Şimdi bu olayda beni üzen kol kola birlikte yürüdüğümüz, listeyi birlikte oluşturduğumuz projeleri birlikte oluşturduğumuz arkadaşlarımızın oy verirken kendisi ve delegesiyle organize bir şekilde Emin Beyaz’ı yani benim ismimi çizmeleridir. Yol almada, yol arkadaşlığına sığmayacak ahlak dışı bir tutum olarak gördüm. Benim üzüntüm onadır. Ama obür türlü yarım saat geçmeden seçim sandıkları açıldıktan sonra Türkiye’nin dört bir yanından beni arayan oda başkanları oda yöneticileri, delegeler desteklerini sundular. Bu konuda Batman Eczacılar Odası 50 kişilik bir katılımla seçime geldiler. Ben öncelikle oda başkanımız Adnan Bayhan’ın şahsında bütün oda yöneticilerine, eczacılarımıza, Batman Siirt Muş delegelerine ve bu bölgede öncelikle desteklerini esirgemeyen Diyarbakır Mardin Urfa ve diğer bölge illeri yönetici ve delegelerine şükranlarımı sunuyorum.

Türkiye’nin dört bir yanından beni arayıp desteklerini sunan Oda başkanlarına ve delegelerime saygı ve sevgilerimi, sunuyorum. Ben şunu açıkça söylüyorum bu tür işlere imza atanlar kazandıklarını sanıyorlarsa asıl kaybedenler onlar olmuştur. Biz dünden daha güçlü bir pozisyona geldik. Ben müsterihim ve gayet moralliyim. İnsanlar hemen  bugünden çalışma başlatmak istiyorlar. Ama bizim vaktimiz bol Allah sağlık selamet verirse eczacı meslektaşlarıma, eczacılık mesleğine ve halkın sağlığına hizmet vermeye devam edeceğiz her platformda” dedi.        

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=