Lütfen bekleyin..



TÜGVA’da Yeni İl Başkanı Abdullah Memiş

07 Ağustos 2017, 04:01 - Okunma: 2196

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Batman Temsilciliği 1. Olağan genel kurul toplantısı Batman Öğretmenevi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Genel Kurula Tügva Genel Merkezinden Genel Başkan Yardımcısı Faruk Duruş, Merkez Bölge Teşkilat Sorumlusu Azam Turan ve Yardımcısı Emre Yılmaz katıldı.

İl temsilciliği görevini devreden Diyaddin Demirhan görev süresince yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Demirhan görevini devralan Yeni Tügva Batman İl Başkanı Abdullah Memiş ve ekibine başarılar diledi.
              Genel Başkan Yardımcısı Faruk DURUŞ söz alarak Tügva’nın amacı ve  Türkiye geneli çalışmalar hakkında bilgi vererek 81 il ve 270 ilçede teşkilatlandıklarını, büyük bir aile olduklarını, İslam ümmetinin sorunlarına eğilerek ümmetin sesi olmaya çalıştıklarını ifade etti.  Tügva İl Başkanlığı görevini devralan Abdullah MEMİŞ “kurulduğu günden beri kutlu bir gayeye hizmet eden bu vakıfta tevdi edilen tüm görevlerin birer hizmet aracı olduğunu bilmekle beraber bu yükün de bizden sonra geleceklere layıkıyla devredilmesi gerektiğinin idraki ile zor ve de zahmetli bir yükün altına girdiğimizin farkındayız” dedi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=