Lütfen bekleyin..



MHP’li Vekiller Hafta sonu Batman’da

18 Kasım 2021, 19:16 - Okunma: 666

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayata geçirdiği ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ projesi kapsamında partinin kurmayları Batman’a çıkarma yapıyor.19-20 Kasım 2021 tarihinde yapılacak olan Batman Programına MHP İzmir Milletvekili, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve MYK üyesi Tamer Osmanağaoğlu’nun yanı sıra, MHP MYK Üyeleri Muhammed

İL BİNASI AÇILIYOR
Köse, Ali Uçak, Abdullah Bahadır Alperen ve Alper Erdem, MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir ve Merkez ilçe Başkanı M. Arif Çetin katılım sağlayacak.
STK, MUHTAR VE BASIN’LA PROGRAM BAŞLAYACAK
20 Kasım 2021 tarihinde Batman programlarının STK, Muhtar ve basın temsilcileriyle kahvaltıda başlayacağını belirten MHP İl Başkanı Kerem Demir ve Merkez ilçe Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, ilimizi ciddi anlamda önemsiyor. Batman programımız parti yöneticilerimiz, STK’larımız, muhtarlarımız ve basınımızla kahvaltılı toplantı ile başlayacak. Ardından partimizin açılışını gerçekleştireceğiz.

Misafirlerimizle Atatürk Parkında açtığımız üye kayıt standımızı ziyaret ettikten sonra, Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ programı kapsamında Batmanlı hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Sırasıyla Garnizon Komutanlığımızı, Rektörlüğümüzü, İl Emniyet Müdürlüğümüzü, Özel Hareket Şube Müdürlüğümüzü, esnaflarımızı, Şehit Vakıflarımızı, Derneklerimizi ve ailelerini ziyaret edeceğiz. Batman programına bütün halkımız davetlidir.” diye konuştu. Başkan Demir ve Çetin, Partilerine gösterilen ilginin Batman’da her geçen gün arttığını da sözlerine eklediler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=