Lütfen bekleyin..



Deva’dan Ekonomi kötü gidiyor uyarısı!

18 Kasım 2021, 19:15 - Okunma: 413

Türkiye’deki ekonomik durumunun gün geçtikçe ağırlaştığını ifade eden DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, önümüzdeki sürecin vatandaşlar için çok daha ağır koşullar içereceğini belirtti. Döviz krizi ile birlikte ülkede devalüasyon yaşandığını belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci,Mevcut iktidar ile ekonominin refaha ulaşmayacağını şunları söyledi.

“BU YÖNETİM İLE EKONOMİ DÜZELMEZ”

“Merkez bankasında buhar edilen 128 milyar dolar, yandaşlara dağıtılan dolar garantili ihaleler, liyakati bitiren atamalar ve halka pembe masallar çizmeye devam eden bir yönetim ile ekonominin refaha ulaşma şansı yok. Kendi söylediklerine inanmadıkları bir ortamda yatırımcının yeni yatırım yapmasını bekleyemezsiniz. Bu yönetim ile işsizliğin, yoksulluğun ve sefaletin artması büyük bir sürpriz olmayacak. Açıkçası bu yönetim ile kötü günler geride kaldı, artık daha kötü günler bizi bekliyor.  Bu iktidarın bu ülke yapabilecek en büyük iyiliği o koltukları derhal terk etmeleri olacak. Türkiye’nin alın terine, akıl terine, emeğe, dürüst ve liyakatli kadrolara ihtiyacı var.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=