Lütfen bekleyin..



Başkan Songur’dan, Erpolat’a Teşekkür Plaketi

18 Kasım 2021, 11:37 - Okunma: 271

Batman Elma Sokağı Esnafları Yönetim Kurulu Başkanı genç iş insanı Turan Songur, Dicle Elektrik A.Ş Batman İl Müdürlüğünün Sistem İşletme yöneticisi Umut Erpolat’a, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Erpolat’ın, Elma Sokağı başta olmak üzere yaşanan elektrik ve arıza sorunlarını anında çözdüğünü belirten Başkan Songur, her kuruma böylesi liyakatli ve azimli yöneticilerin olması

gerektiğini söyledi. Başkan Songur yaptığı açıklamada; ”Dicle Elektrik A.Ş Batman İl Müdürlüğünün Sistem İşletme yöneticisi Umut Erpolat’ı makamında ziyaret ederek kendisine esnaflarımız ve halkımız adına teşekkür plaketi verdik. Biz Elma Sokağı Esnafları olarak, halka ve hakka hizmet eden herkesin destekçisiyiz. İşlerini layıkıyla yapmayanları eleştirdiğimiz gibi, yapanları da ödüllendirmesini biliriz. Amacımız kamu kurum ve kuruluşlarımızda emek verenlerin, halkına daha duyarlı olmasını sağlayıp, hizmet ilkesinin gelişmesini sağlamaktır.

Sayın Umut Erpolat’ta bizleri kabul ettiği için kendisine teşekkür ederiz.” diye konuştu. Batman Elma Sokağı Esnafları Yönetim Kurulu Başkanı genç iş insanı Turan Songur’dan teşekkür plaketi aldığı için mutlu olduğunu belirten Dicle Elektrik A.Ş Batman İl Müdürlüğünün Sistem İşletme yöneticisi Umut Erpolat ise, her zaman esnafların ve halkın hizmetinde sınır tanımadıklarını söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=