Lütfen bekleyin..



Eşine ve baldızına silahla saldırdı, 1 ölü 1 yaralı

16 Kasım 2021, 20:21 - Okunma: 643

Batman’da yaşanan üzücü olayda maalesef yine kadın cinayeti yaşandı. Cani Koca silahlı saldırıda baldızını öldürdü, eşi ise ağır şekilde yaralandı. Batman’da bir kişi, tartıştığı eşi ve baldızına kurşun yağdırdı. Saldırıda Baldız hayatını kaybetti, eşi ise ağır yaralandı. Olay, önceki gece saatlerinde Çamlıtepe Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre Doğan Demir isimli şahıs, bir süre tartıştığı imam nikahlı eşi Müzeyyen K. ve Baldızı Sultan K’nın kaldığı eve gitti. İçeri giren koca,

 evde bulunan eşi ve baldızına kurşun yağdırdı. Saldırıda baldız Sultan K. yaşamını yitirirken, ağır yaralanan eşi Müzeyyen K. ise Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Sultan K’nın Demir hakkında “beni öldürecek” diyerek birkaç kez karakola giderek şikayette bulunduğu öğrenildi. Olayın adından kayıplara karışan koca Doğan Demir’in yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor. Saldırıda yaşamını yitiren Sultan K’nın cenazesinin ailesi tarafından alınarak İzmir’e götürüldüğü ve burada defnedileceği öğrenildi. Bu arada bir kadının yaşamını yitirdiği, bir kadının ise yaralandığı olaya tepki gösteren Batman Barosu Kadın Hakları Merkezi, cinayetle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamada, şöyle denildi; “Dün yine genç bir kadın Batman da fail Doğan Demir tarafından katledildi. Fail Doğan Demir henüz yakalanmadı. Soruşturmanın etkin yürütülerek failin derhal yakalanmasını talep ediyoruz.” 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=