Lütfen bekleyin..



TPAO Bölge Müdüründen Kaymakam Mete’ye ziyaret

16 Kasım 2021, 20:12 - Okunma: 356

Türkiye Petrolleri Ofisi Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Sason ilçe Kaymakamı Murat Mete’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Mete, Mustafa Demir’e nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.Öte yandan Sık sık İlçe merkezindeki esnafları ziyaret eden Sason ilçe Kaymakamı Murat Mete esnaflarla sıcak diyaloglar gerçekleştirdi.

Esnafların talep ve sorunlarını dinleyerek onların çayını içen Kaymakam Mete; “Bu ziyaretlerin sürekli hale getirilerek bir gelenek haline gelmesini arzu ediyorum” dedi. Aynı zamanda İlçedeki sorunlarla ilgili esnafla fikir alışverişinde bulunan Kaymakam Mete, her zaman halkın yanında olduğunu ve kendisinin Sason halkının bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Devlet halkıyla vardır. Bizler, her zaman vatandaşımızın yanındayız. Birebir ziyarette bulunarak, sorunlarını dinliyor, onların ilçemizle ilgili önerilerini değerlendiriyoruz. Amacımız, Sasonlu hemşehrilerimize her şeyin en iyisini sunarak, yanlarında olduğumuzu göstermektir. Halkımızın kapısı bizlere açık olduğu gibi, bizim de halkımıza kapımız hep açıktır, açık kalacaktır.’ dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=