Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi hedef büyüttü

15 Kasım 2021, 12:44 - Okunma: 347

Batman Üniversitesi’nin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında Türkiye’deki 22 pilot üniversite arasına girmesinin ardından açıklama yapan Rektör Prof. Dr. İdris Demir, projenin hem şehre hem de bölgeye önemli katkı sunacağını söyledi. Batman Üniversitesi’nin pilot il seçilmesinin ardan Rektör Prof. Dr. Demir, kentte görev yapan yerel ve ulusal

 basın mensuplarıyla Hasankeyf'te bir araya gelerek proje hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 “TÜM ENERJİMİZİ BU ALANA YÖNLENDİRECEĞİZ” 
Rektör Demir konuşmasında, “Batman Üniversitesinin bugüne kadar bir pilot üniversite başvuru süreci olmamıştı. Göreve başlar başlamaz ilk olarak gündem maddemiz arasına enerji alanında ihtisaslaşmayı almıştık. Yoğun çalışmalarımız sonunda bugün ise Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında Türkiye’deki 22 pilot üniversite arasına girmeyi başardık.  Üniversitemizin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında enerji alanında pilot üniversite olarak seçildiği YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın Erol Özvar tarafından 12 Kasım 2021 tarihinde açıklandı.

Bu görevin üniversitemize verilmesinin ardından hemen diğer çalışmalarımıza hızla başladık. Projemizin detaylı bütçelendirme ve alt başlıklarının oluşması sürecinde de sona yaklaşıldı.  Bu proje hem şehrimize hem de bölgemize önemli katkılar sunacaktır. Projelerimizin en kısa süre içerisinde sahada hayat bulması ve kalkınmaya destek vermesi amacıyla biz de Batman Üniversitesi olarak tüm enerjimizi bu alana yönlendireceğiz” dedi. 
  
  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=