Lütfen bekleyin..



Baktaş ailesinin mutlu günü

13 Kasım 2021, 21:55 - Okunma: 29085

Receban aşiretinin önde gelenlerinden sevilen iş adamı Abdulaziz Baktaş’ın sinema oyuncusu sanatçı oğlu Barış Baktaş hafta sonu düzenlenen düğün töreniyle hayatını Ankara’da yaşayan TV 8 haber sunucusu Salih Akbaş’ın kızı Gülüm Akbaş’la birleştirdi. Düğünde Baktaş ailesi ve dostları bir araya gelirken, misafirlerle yakından ilgilendiler.

DÜĞÜN YOĞUN İLGİYE SAHNE OLDU
Genç çift için Güngör Palasta yemekli düğün töreni düzenlendi. Yoğun ilgi gören düğüne Deva Partisi Batman il başkanı Av. Melik Müjdeci, Askon Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Bölgenin sevilen kanaat önderi İş adamı Hacı Bahri Müjdeci, iş adamları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, Gelinin akrabaları Ankara, Kayseri ve Zonguldak’tan çok sayıda aile üyesi ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Düğüne gelen misafirleri Damadın babası Abdulaziz Baktaş ile aile üyeleri kapıda karşıladı. Yoğun ilgi gören düğünde davetliler gelin damata yoğun ilgi gösterdiler.

Genç çiftin nişan töreni aile üyelerinin katılımıyla Ankara’da yapılmıştı. Düğün öncesinde Mevlidi şerif ve Kuranı Kerim okunurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Geçen hafta köyde Yaşanan vefat nedeniyle sade bir törenle yapılan düğünde genç çift için nikah töreni düzenlendi. Belediye Evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyılan Nikah’ın ardından genç çiftin Evlenme cüzdanını Deva Partisi İl Başkanı Av. Melik Müjdeci verdi. Başkan Müjdeci genç çifti kutlayarak bir ömür boyu mutluluk diledi.  Gelin damatla fotoğraf çekiminden sonra davetliler genç çifti kutladı.


BAKTAŞ AİLESİNDEN TEŞEKKÜR
Düğüne ev sahipliği yapan damadın babası sevilen iş adamı Abdulaziz Baktaş bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan başta tüm dost akraba ve hemşehrilerine teşekkür etti. Düğün sade bir törenle gerçekleşirken, damadın babası Abdulaziz Baktaş davetlilerle yakından ilgilendi. Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluklar dileriz….

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Sayan
592 gün önce
Bir omur boyu mutlu olsunlar ciftimiz cokta yakismislar Allah mutluluklarini daim etsin bir omur boyu mutluluklar kucaklarina Allah hayirli evlat naspi etsin baktas ailesine selamlar
Şirin
609 gün önce
Çok mutlu olun
Ezgi
636 gün önce
Bence hiç olmamış barış baktaş karısı yağmur baktaş olsa ne güzel olur bu çift gerçek çok yakışıyor bençe B❤Y BAKTAŞ olsun
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=