Lütfen bekleyin..



Uçar Ailesinden Görkemli Düğün

13 Kasım 2021, 21:44 - Okunma: 2017

Sason eski Belediye Başkanı ve kentin sevilen simalarından İş adamı Cuma Uçar hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle oğlu Mesut Uçar’ı dillere destan bir düğünle Gaye Avcı’yla evlendirdi. Güngör Palasta yapılan düğün törenine seçkin bir davetli topluluğunun yanı sıra Türkiye’nin değişik illerinden, Batman’dan ve Sason’dan çok sayıda misafir, Batman eski Milletvekili Faris Özdemir,

Bölgenin sevilen kanaat önderi ve Zilan şeyhi Selman Bağdu, CHP il başkanı Hüseyin Yaşar ve yönetim kurulu, Deva Partisi il başkanı Melik Müjdeci ve yönetim kurulu üyeleri, HDP Batman İl Başkanı Ömer Kulpu ve yönetim kurulu üyeleri, Gelecek partisi il başkanı Abdulbaki Polat ve yönetimi, Saadet partisi il başkanı Mustafa Yıldız ve yönetimi,  BATSO başkanı Abdulkadir Demir ve yönetimi, Hamidi ailesini temsilen Taner Hamidi, Akparti Sason ilçe Başkanı Avni Yıldırım, Akparti Bismil ilçe başkanı Veysel Yağmur ve yönetim kurulu, STK temsilcileri, Mütahitler, siyasi partiler, İş adamları, Sason’dan çok sayıda davetli topluluğu katıldı. 

CUMA UÇAR MİSAFİRLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Misafirleri kapıda Damadın babası Cuma Uçar ve yakınları karşıladı. Aşiret Düğününde davetliler salona sığmadı. Davetlileri kapıda Damadın babası Cuma Uçar karşıladı. Yemek öncesinde mevlidi şerif okunurken, din görevlileri tarafından Kuranı Kerim ve ilahiler okundu. Büyük ilgi gören Düğünde davetliler salona sığmazken Alt ve üst katlar tamamen dolup taştı. Düğünde misafirlere ikram edilen yemek menüsü büyük beğeni topladı.


SANATÇI KEMALE AMEDE SAHNE ALDI
Yoğun ilgiye sahne olan renkli düğünde Güneydoğunun sevilen sanatçısı Kemale Amede sahne aldı. Renkli düğünde Ünlü sanatçı Kemal’e Amede Kürtçe şarkılarıyla davetlileri coştururken, unutulmaz bir gün yaşattı. Uçar ailesinin düğünü dillere destan bir şekilde yapılırken, Damadın Babası Sason eski Belediye Başkanı Cuma Uçar davetlilerle yakından ilgilendi. Renkli düğüne İstanbul, Ankara ve il dışından da çok sayıda davetli, Belediye Başkanı ve bürokrasi temsilcisi katıldı.


CUMA UÇAR’DAN TEŞEKKÜR
Damadın babası Cuma Uçar bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan Başta Tüm Batman halkı olmak üzere Sason’lu hemşerilerine, iş adamı dostlarına, Şehir dışından Batman’a kadar gelerek bu mutluluklarına ortak olan tüm dostlarına, Siyasi parti temsilcilerine, Belediye Başkanlarına ve tüm davetlilere teşekkür etti. Batman Demokrat Haber gazetesi olarak Uçar ve Avcı ailelerini tebrik eder genç cifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=