Lütfen bekleyin..



Fidanlar toprakla buluştu

13 Kasım 2021, 14:45 - Okunma: 262

‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ münasebetiyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Sason ilçesinde de fidanlar toprakla buluşturuldu.15 Temmuz Demokrasi Parkında 15 Temmuz Şehitlerin anısına 251 fidan toprakla buluştu. Programa Kaymakam Murat Mete, Belediye Başkanı Mehmet Şafi Yavuz,

 Belde Belediye Başkanı Apdullah Bil, Kurum Amirleri, STK temsilcileri, Şehit Aileleri ve Gaziler ayrıca çok sayıda öğrenci ile vatandaşlar katıldı. Fidan dikimi öncesinde bir konuşma yapan Kaymakam Mete, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN tarafından milli ağaçlandırma günü ilan edilen 11 Kasım günü etkinlikleri münasebetiyle, gelecek nesillere daha yaşanılabilir, daha yeşil bir vatan bırakmak, toplumun çevreye duyarlılığını artırmak amacıyla bugün tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak fidan dikme etkinliği tertiplendi. Bu kapsamda Sason Kaymakamlığı olarak tüm paydaşlarımızla beraber 15 Temmuz Şehitlerimizin anısına 15 Temmuz Demokrasi Parkımızda 251 fidanı toprakla buluşturacağız' dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=