Lütfen bekleyin..



Batman OSB'de Mesleki Eğitim Merkezi irtibat bürosu açıldı

13 Kasım 2021, 14:21 - Okunma: 361

Organize sanayi bölgelerinde mesleki eğitim merkezlerinin kapasitesini ve erişilebilirliğini artırma amacıyla Batman Organize Sanayi Bölgesine OSB Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu açıldı.İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran: "Geleneksel çıraklık, kalfalık ve ustalık eğitiminin verildiği mesleki eğitim merkezlerimiz genç işsizliği azaltmada önemli bir potansiyele sahipler.

Bu sebeple Bakanlığımız tarafından organize sanayi bölgelerinde mesleki eğitim merkezlerinin kapasitesini ve erişilebilirliğini artırmak amacıyla önemli bir çalışma hayata geçirildi. Bu çalışma kapsamında bizlerde İlimizde Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde ikinci mesleki eğitim merkezimizi açtık. Ayrıca İlimizde eğitim veren mesleki eğitim merkezlerimizin sektörle irtibatlarını sürekli sağlamak amacıyla Batman Organize Sanayi bölgesinde 'OSB Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu'nu açılışını gerçekleştirdik. Yapılan bu çalışmaların Ülkemiz ve İlimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran'a OSB Mesleki Eğitim Merkezi irtibat bürosunu ziyaretine Şube Müdürü Emrullah Aslan ve Okul Müdürü Tahir Gülbağ eşlik ettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=