Lütfen bekleyin..



Deva Partisi Sağlık Bakanlığından Batman'a Doktor İstedi

13 Kasım 2021, 14:15 - Okunma: 451

DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde Batman'daki doktor, MHRS ve diğer sağlık sorunlarına yönelik olarak basın açıklaması gerçekleştirdi.Açıklamaya İl Başkanı Melik Müjdeci, Merkez İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz ve parti teşkilat üyeleri tam kadro katıldı. Burada yapılan açıklamada konuşan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Göz boyamakla sağlık sistemindeki sorunları çözeceğini zanneden iktidarın

Batman’a kazandırdığı bu hastanede yeterince doktor yok, hemşire yok, yatak yok, muayene yok, ameliyat yok ve randevu yok. Eczaneler ve vatandaş birçok ilacı temin etmekte güçlük çekiyor. SMA ve kanser hastalarına verilmesi gereken ilacı vermeyen ve ölüme iten Sağlık Bakanlığı’nı kınıyoruz. Yeni yapılacak 500 yataklı hastanenin de kapasitesi yetersizdir. Araştırma hastanesinin 9 yılda bitirildiği bir ortamda, yapılması planlanan yeni hastanenin kaç yılda bitirileceği muammadır. Vatandaşlar, dâhiliye, göz hastalıkları ve kadın doğum gibi olmazsa olmaz bölümlerde bile 10 sonrasına randevu bulabiliyor. Tetkikler için 3-4 ay sonrasına randevu veriliyor. Ciddi hastalığı olanlar, Diyarbakır, Gaziantep ve Elazığ illeri arasında mekik dokuyor. Batman’da vatandaşa sağlık çilesi yaşatılıyor” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=