Lütfen bekleyin..



Müftü Erhan veda etti

11 Kasım 2021, 12:56 - Okunma: 284

Batman’da 6 yıl süreyle İl Müftülüğü görevini yürüten ve Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Zekat Hizmetleri Daire Başkanlığına atanan İl Müftüsü Turgut Erhan, yayınladığı mesajla Batman’a veda etti. Müftü Erhan, mesajında unları belirtti; “Görev sürem boyunca İslamın izzeti, milletin bekası, ilmin haysiyeti, Mü’minlerin vahdeti ve Diyanetin itibarını zedelememek için azami derecede gayret

 göstererek birlik ve beraberlik içerisinde içten ve samimi bir davranış modelini benimseyerek altı yıl hademe-i hayrattan olabilmek için çaba sarfettim. Batman’da görev yaptığım süre boyunca çocukların sevinçleri, yaşlıların duaları ve gençlerin enerjileri bana hep güç kaynağı oldu. Kimseyi birbirinden ayırmadan, kuşatıcı bir anlayışla yapma gayreti gösterdiğim görevimi gönül huzuruyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Batmanımızın her bir ferdinden helallik isterken bana karşı göstermiş oldukları hüsnü teveccühe her daim müteşekkir kalacağımı ifade eder, bu güzel şehrin her bir ferdine kapımızın ve gönlümüzün sonuna kadar her daim açık olduğunu özellikle belirtmek isterim. Yaşadıkları ile değil yaşattıkları ile anılır insanoğlu.  Baki kalan bu kubbede hoş bir sada bırakabildiysek ne mutlu bize. Her türlü dünyevi makam ve mevkiler geçicidir. Önemli olan gönüllerdeki makamda yer tutabilmektir. Batmanlı kardeşlerim! Yüreklerinizde bir nebze yer edinebildiysek bahtiyarlık budur bize. Altı yıl boyunca bize verdikleri destekten dolayı çalışmış olduğumuz amirlerimize, personelimize, mesai arkadaşlarımıza, sesimizi kamuoyuna duyuran güzide basın mensuplarımıza ve en önemlisi tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=