Lütfen bekleyin..



"NE KADAR ÇOK İŞ, O KADAR ÇOK HUZUR"

07 Ağustos 2017, 03:46 - Okunma: 1141

TOBFED Onur Kurulu Başkanı Selahattin Hamidi, Bölgede 1600 kişiye verdikleri mesleki eğitimlerle istihdam etiklerini söyledi. Hamidi yaptığı açıklamada; "Selahattin Hamidi Batman,Siirt,Mardin ve Diyarbakır Bölgesinde Tanınan,sevilen,Adaleti Şiar edinmiş Hamidi ailesinin bir ferdi olarak TOBFED(Tüm Otomotiv Bakım Merkezleri Federasyonu) çatısı altında Ülkemizin kalkınması ve Toplumsal Barışın tesisi için elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye ve hizmet etmeyi bir görev bilmektedir. 81 ilde faaliyet gösteren 25 Derneğin bağlı olduğu TOBFED'de 3 yıldır Onursal Başkanlık görevini yürütmekteyim.

Türkiye'nin en aktif en hızlı istihdam ve devamlı personel ihtiyacı açısından en Dinamik iş kollarının üye olduğu Federasyonumuz İstihdam konusunun Ülkemiz için ne denli önemli olduğu bilinci içinde çalışmalarını yürütmektedir." diye konuştu. "HUZUR YATIRIM DEMEKTİR" Bölgeye huzurun yatırımla geleceğini belirten TOBFED Onur Kurulu Başkanı Selahattin Hamidi; "Bölgemizde geçmişten günümüze yaşanan sıkıntıların ve bilhassa Terörün zemin bulmasının en önemli sebebi işsizlik ve bunun getirdiği Yoksulluk olmuştur. Son yıllarda bu konunun halli için ciddi ilerleme kaydedilmiş olsa da hala özellikle işsiz gençlerin Bölgemizde yoğun olarak varolması bu durumu fırsata çevirmek isteyen art niyetli oluşumların olduğu bilinmektedir.terör örgütlerinin tamamen yok olmasının en önemli ayağı olan işsizlikle mücadele TOBFED'in en önemli amacıdır.öncelikli olarak işsiz gençleri Eğiterek Sertifika,Meslek ve İş sahibi yapıp kendilerine olan özgüveni sağlamlaştırmak ve gelecek umudu aşılamak için mutlaka işsizliğe çözüm bulunması gerekir.bunu unutmamak gerekir ki Toplumsal Barışın tesis edilmesinin en önemli unsuru ekmeği bölüşmekten ve paylaşmaktan geçer.bu düsturu hayata geçiremezsek bütün söylemlerimiz havada kalır.yıllardır İcraatlarını yakında takip ettiğimiz Hükümetimizin bu konudaki istek ve hassasiyeti bizleri de bu konunun çözümü için daha çok cesaretlendirmektedir.uzun yıllardır tanıdığım TOBFED Başkanı Sevgili Serkan Bakırtaş'ın istihdam konusundaki duyarlılığı ve kararlılığı bizleri de oldukça mutlu etmektedir." diye konuştu. 
Bir Sivil Toplum Kuruluşu olan ama özünde Bir STK'dan daha fazlası olan TOBFED Türkiye'nin 2023 Hedeflerine yüksek İstihdam katkısı oluşturmak için bütün Üyeleriyle beraber kenetlenerek Ülkemize her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuzu bildirir. bu konuda her türlü fedakarlığı yapan Başta Başkanımız Sayın Serkan Bakırtaş'a Federasyonumuzun değerli Yönetim Kurulu Üyelerine, Tüm Dernek üye ve Bileşenlerimize Sevgi ve Saygılarımı iletirim." diye konuştu. BHA

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=