Lütfen bekleyin..



Dedeman Lokantası Izgara ve Saç Tavasıyla Gözde Mekan

11 Kasım 2021, 12:38 - Okunma: 530

Batman’da uzun yıllardır Lokanta sektöründe hizmet veren Fesih Usta 5 yılı aşkındır Gültepe Mahallesinde bulunan Dedeman Saç tava ve Izgara salonunda müşterilerine damak tadında lokanta hizmeti sunuyor. Gültepe Mahallesinde Hastane ve adliyeye yürüme mesafesinde olan Dedeman Izgara ve saç tava salonuna sağlık camiası ve Hukukçularda büyük ilgi gösteriyor.

Batman’da Babadan kalma mesleğini 30 yılı aşkındır kesintisiz sürdüren Fesih Usta 5 yıldır kesintisiz hizmet sundukları Gültepe Mahallesindeki lokantalarında Izgara ve saç tavanın yanı sıra Pide, Lahmacun ve balık servisininde menülerinde yer aldığını belirtti. 1 dönüm arazi üzerinde bahçeli, geniş ferah ve kapalı mekanlarıyla hizmet sürdüren Lokantada Çocuklar için oyun parkıda hizmet sunuyor. İş ortakları Sinan Usta, Bedri Usta ve Feyzullah Usta’yla müşterilerin beğenisini toplayan Fesih Usta her sene yenilenen mekanlarıyla Batman halkını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.   

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=