Lütfen bekleyin..



Yaşam Hastanesinden 16. yıldönümünde anlamlı kutlama

09 Kasım 2021, 16:36 - Okunma: 578

Özel Batman Yaşam Hastanesi 16. Yıl Dönümünde kutlama yapmak yerine koruma ve bakım altında olan çocuklarla bir araya geldi.Son zamanlarda doktor kadrosu ve hastanenin yenilenen fiziki koşulları ile oldukça konuşulan Yaşam Hastanesi bu sefer de yıl dönümü kutlaması yerine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda koruma ve bakım altında olan çocuklarla,

 düzenlediği yemek organizasyonunda bir araya geldi. Etkinliğe Aile ve sosyal politikalar il müdürü Ümit Çiçek, Dinç grup ve Özel Yaşam Hastanesi yönetim kurulu başkanı Selman Dinç ve hastane ortakları da katıldı.
“HASTANEMİZİ YENİLEDİK”
Etkinlik ile ilgili konuşan Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç: “Bugün burada Batman Yaşam Hastanesi’nin 16. kuruluş yıl dönümünü beraber kutlamak için toplandık. Uzun yıllardır Batman'a değer katmayı birinci öncelik olarak gören Dinç Ailesi ve 16 yıldır sağlık hizmeti veren Özel Batman Yaşam Hastanesi olarak; memleketimize ve insanlarımıza sağladığımız her şey için son derece gururluyuz.


16 yıldır hizmet veriyoruz, hastanemizde binlerce çocuk dünyaya geldi, belki 100 binlerce insanımız tedavi oldu. Hep daha iyi bir sağlık hizmeti vermeyi, daha konforlu bir hastane sunmayı planladık. Konusunda uzman doktorlar ve sağlık hizmetini en yüksek gayretle sunan personelimizle her zaman hasta ve hasta yakınlarını mutlu etme gayreti içerisinde olduk. Hemen hemen her yıl teknolojik yatırımlar yaptık.” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=