Lütfen bekleyin..



Hamitoğlu’ndan Gazetemize ziyaret

09 Kasım 2021, 16:34 - Okunma: 425

Batman’ın sevilen siyasetçi ve iş adamlarından Ziver Hamitoğlu gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Batman ve Ankara’da bürokrasi ve Siyaset dünyasında sevilen isim olan Hamitoğlu ziyaretinde Hafta sonu Batman’da gerçekleşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mitingini değerlendirilerek Batman halkının gösterdiği yoğun ilgiyle üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğini belirtti.

“BATMAN HALKI BAĞRINA BASTI”
Batman ziyaretine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İç işleri bakanı Süleyman Soylu’nun halktan büyük bir ilgi gördüğünü belirten Hamitoğlu Batman’da bunun coşkusunun yaşandığını belirtti. 
Gazete sahibimiz Nimet Dal ile hafta sonu Mitingini değerlendiren ve Cumhurbaşkanının Miting ile diğer programlarına da katılan Hamitoğlu konuşmasında “ Batman sayın cumhurbaşkanımızı ve bakanlarımızı bağrına bastı. Batman’ada yakışacak buydu. Biz mezopotamyada yaşadığımız günden bugüne kadar geleni her zaman baş tacı yapmışız misafirperverliğimize kesinlikle taviz vermemişiz. Ve kadim bir şehirdeyiz.

Aziz Batman halkı da gereğini yapmıştır. Ve bu arada Sayın Batman Valimize de çok teşekkür ediyoruz. Batman Valimiz Hulusi Şahin ve Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın organizasyonda çok büyük emeği var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”dedi. 
  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=