Lütfen bekleyin..



Müjdeci'den "uydurulmuş gerçeklik" vurgusu

08 Kasım 2021, 15:26 - Okunma: 267

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, önceki gün Batman'a gelen Cumhurbaşkanı'nın Batman'da yaptığı açıklamaların doğru olmadığını belirtti.Cumhurbaşkanının Batman'da yaptığı açıklamaları eleştiren DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, "Halktan kopan iktidarın son dönemde yaptığı tüm açıklamalar adeta bir uydurulmuş gerçeklik içeriyor.

  Söylemlerinin tamamen algı ve yalanlar çerçevesinde çizen bir iktidar ile karşı karşıyayız. Batman’a önceki gün gelen Cumhurbaşkanı, tamamen çevre illerdeki teşkilatlardan getirilen bir kalabalığa seslenerek; Batman'da 36 fabrika açtıklarını duyurdu. Bu fabrika listesini kontrol ettiğimizde, 7-8 yıl önce faaliyete giren işletmeler var. Diğer büyük bir kısmı ise fabrika değil, fason usulü çalışan tekstil atölyesi konumunda bulunuyor. Cumhurbaşkanının yakın zamanda Kürt meselesi ilgili “neKürt sorunu kardeşim” demesi ve İçişleri Bakanlığının kadına şiddeti önlemek için oluşturduğu Kades uygulamasında bulunan 5 dil içerisinde ülkemizde en çok kullanılan 2. dil olan Kürtçe'nin kullanılmaması, onların dilimize sadece burdayken tahammül edebildiklerini ortaya koyuyor. Bu durum, Ak Parti'nin nasıl bir fecaat içerisinde bulunduğunu ortaya koyuyor.”
ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=