Lütfen bekleyin..



Vali Şahin, Elit İnci Mobilya’nın açılışını yaptı

08 Kasım 2021, 16:23 - Okunma: 1078

Batman Valisi Hulusi Şahin, Belde Mahallesi, TPAO Bulvarı, Dünya Hastanesi yanında hizmete giren Elit İnci Mobilya mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Vali Şahin’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, MHP İl Başkanı Kerem Demir, İyi Parti İl Başkanı Kısmet Çelik, Yeniden Refah

Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, BATSO eski başkanı Osman Nasıroğlu ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Dualarla açılışı yapılan mağazanın Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Söylemez, “Böyle bir mağazayı Batman’a kazandırdığımız için sevinçliyiz. Açılışta, başta Sayın Valimiz Hulusi Şahin olmak üzere, İlimizin önemli paydaşlarını, iş insanlarını, meslektaşlarımızı, esnaf arkadaşlarımızı ve tüm konuklarımızı ağırladığımız için ayrıca mutluyuz. Batman’da mobilya alanında sahip olduğumuz geniş ürün yelpazemizle halkımızın hizmetinde olacağız.

Biz aynı zamanda Armis Yatak’ın Batman bayisiyiz. 1650 metrekarelik devasa alanımızda mobilya, oturma grupları, yatak odası takımları, yatak baza başlık konseptimiz, yemek masa takımları ve salon takımlarımızı halkımıza kaliteli ve uygun fiyatlarla sunacağız. Böyle bir mağazanın aynı zamanda Batman istihdamına katma değer katması dileğiyle emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ederim, hayırlı olsun” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=