Lütfen bekleyin..



Rektör Baran Üniversite öğrencileriyle buluştu

08 Kasım 2021, 16:06 - Okunma: 291

Batman Eğitim Kültür Araştırma ve Yardımlaşma Derneği (BekaDer), Batman’da üniversiteye hazırlanan öğrenci ve velilerine yönelik Prof. Dr. Yusuf Baran’la “Geçmişten Geleceğe Bilginin Gücü” isimli panel düzenledi. Batman Kültür İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen panele İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Beka*Der Yönetim Kurulu Üyeleri, üniversiteye hazırlanan

öğrenci ve velileri ile öğretmenler katıldı. Akademik camianın önemli isimlerinden biri olan ve aynı zamanda hemşehrimiz olan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, panelde bilgi ve birikimlerini katılımcılara aktardı. 
 “İYİ İNSAN YETİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR”
Rektör Baran konuşmasında, “Bu topraklarda, bu coğrafyalarda sadece akademik anlamda gelişme, sadece iyi imaj, iyi mühendis, iyi kaymakam, iyi vali, iyi emniyet müdürü, iyi rektör değil; bizim aynı zamanda iyi insan yetiştirmemiz gerekiyor.

Çünkü yeryüzünün en yüce makamı iyi insan olabilmektir.  Onun dışında içinde yaşadığımız bu toplumun makam olarak gördüğü her şey aslında sadece bir görevdir. Rektörlük, il milli eğitim, bakanlık, müdürlük bunların hepsi sadece birer görevdir. Yeryüzünün en yüce makamı iyi insan olmaktır. Hepimizin omzunda ortak sorumluluk; iyi bir topluk yaratabilmektir” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=