Lütfen bekleyin..



Final’den Kan Bağışı etkinliği

08 Kasım 2021, 12:13 - Okunma: 235

Batman Final Okulları, Kızılay haftasın nedeniyle kan bağışı etkinliği düzenledi. Kan bağışlama ve kan bağışının önemi konusunda geleceğin yetişkinlerini hayat hazırlayan Batman Final Okulları, önemli konuyu geleneksel bir etkinlik haline getirdi. Yıllardır aralıksız bir şekilde idare, öğretmen, personel ve velileriyle

kan bağışında bulunurken, öğrencilere de kan bağışını önemi uygulamalı bir şekilde anlatıyor. Kızılay’ı ağırladıklarından dolayı mutlu olduklarını belirten Final Okulları Genel Müdürü Orhan Alp, “Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında 1 kana 3 can sloganıyla yola çıkan Kızılay’ı okulumuzda ağırladık. Kızılay’ın faaliyetleri ve kan bağışı konusunda geleceğin yetişkinleri olan bugünün gençlerine farkındalık yaratmak adına okulumuzda Kızılay ile birlikte ortak bir çalışma düzenledik. Kızılay Batman Şubesi ve Yerel Afet Yönetim Merkezinden gelen ekip okulumuzun bahçesine Kızılay çadırı kurarak çadırın içindekileri tanıttı. Ayrıca Kızılay'ın tarihi, işlevleri, yardım koşulları, kan hizmetleri hakkında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizi bilgilendirdiler. Öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sorarak yetkililerden cevap aldılar” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=