Lütfen bekleyin..



Tavuk Dünyası Petrol City Avm’de açıldı

04 Kasım 2021, 11:58 - Okunma: 805

Tavuk Dünyası yeni restoranlarıyla büyümeye devam ediyor. Anadolu’da restoran kapasitesini artırmayı hedefleyen Tavuk Dünyası, Batman’daki ikinci restoranını Petrol City AVM’de lezzetseverlerin hizmetine sundu. Tavuk Dünyası, Batman Petrol City’deki yeni restoranını hizmete açtı. Restoranlarında

 farklı damak tatlarına hitap edecek lezzetleri bir arada sunan Tavuk Dünyası, doyurucu tabakları ulaşılabilir fiyatlar ile Batmanlılarla buluşturacak. 2012 yılında kurulan, müşterilerini akılalmaz lezzetler ile tanıştıran ve restoran ağını sürekli genişleten Tavuk Dünyası, Batman’daki ikinci restoranı ile sektöründeki tecrübesini misafirleriyle paylaşmaya devam ediyor. Tavuk Dünyası’nın Petrol City Alışveriş Merkezi’nde açtığı yeni şubesiyle Batman’daki restoran sayısı 2, Türkiye genelindeki toplam restoran sayısı ise 244 oldu.  Doyurucu tabakları, ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye sunmaya devam eden Tavuk Dünyası, akılalmaz lezzet deneyimini yaşatmak için Petrol City AVM’de misafirlerini bekliyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=