Lütfen bekleyin..



Belediye'den Engellilere kolaylık

03 Kasım 2021, 08:01 - Okunma: 260

Batman Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü tarafından, personel taşıma servisi olarak kullanılan araç engelli taşıma aracına dönüştürüldü. Makine İkmal Müdürlüğü personeli tarafından, engelli vatandaşların yaşadığı ulaşım sorununu ortadan kaldırmak ve daha iyi bir yaşam sunmak amacı ile personel taşıma servisi olarak

kullanılan araç engelli taşımaya uygun hale dönüştürüldü. Aracın bagajına monte edilen hidrolik asansörlü engelli indirme ve bindirme lifti 300 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahip. Engelli vatandaşlar bu minibüs sayesinde, önceden randevu oluşturup hastane, kamu kurum ve kuruluşları, havaalanı ve otogar gibi yerlere ücretsiz olarak ulaşım sağlayabilecek. Kadın ve Aile Destek Merkezi bünyesinde hizmet verecek olan engelli taşıma aracı hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar 0488 212 12 04 telefon numarasından randevu alarak hizmetten hafta içi 08.00 – 17.00 saatleri arasında yararlanabilir.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=